Loopbaan Check Up - Leutscher Consult

image

Loopbaan Check Up; daar heb je nu mooi de tijd voor!

Of het nou de naweeën zijn van de COVID19 pandemie, een gedwongen of vrijwillige loopbaanonderbreking; er zijn in elk professioneel leven wel een aantal momenten waarop het verstandig is om eens goed naar jouw loopbaan te kijken. Op zulke momenten hanteren veel mensen dan het motto; “Als je geschoren wordt, moet je stil blijven zitten, er komt wel een oplossing”. En dat is nou net wat je niet hoeft, eigenlijk juist niet moet doen!

Deze, voor veel mensen gedwongen, loopbaanpauze kun je juist heel goed gebruiken om een Loopbaan Check Up bij Leutscher Consult te plannen. Wat heb ik tot nu toe gedaan, waar sta ik nu en vooral; waar wil ik naar toe, zijn de vragen waarop je samen met ons antwoorden gaat krijgen als je die Loopbaan Check Up doet.

Verschillende modules

Leutscher Consult heeft een aantal modules ontwikkeld die kunnen worden toegepast op verschillende situaties. De basismodule is de VHT-aanpak;
In vier gesprekken (Verleden, Heden, Toekomst en een evaluatiegesprek) levert die aanpak beslist nieuwe inzichten op met betrekking tot wat je wilt en hoe je dat wilt bereiken. Kortom; een mooie en solide basis voor verdere loopbaanontwikkeling. Daardoor kun je straks, als de situatie, die weliswaar nooit meer terugkeert naar normaal, dat mogelijk maakt, toch weer volop gas geven. Nieuwe energie en nieuw (werk-)plezier, gericht op een nieuwe toekomst in dezelfde baan, of misschien wel in een andere?

Als de situatie, bijvoorbeeld bij een gedwongen ontslag of als er sprake is van een specifiek arbeidsmarktsegment, daarom vraagt, kan er een intensievere Loopbaan Check Up nodig zijn. Psychologische/mentale ondersteuning is dan wellicht nodig en Leutscher Consult heeft die expertise en ervaring in huis. Het netwerk waarover Leutscher Consult beschikt (ondermeer Philips, de olie- industrie en ook non-profitsectoren, waaronder (lokale) overheden, kan behulpzaam zijn bij de zoektocht naar een goed vervolg van de loopbaan. Daartoe heeft Leutscher Consult een loopbaanbegeleidingstraject voor zwaardere (executive) managers ontwikkeld.

image

Dit levert het je op

In vier gesprekken levert het beslist nieuwe inzichten op wat je wilt en hoe je dat wilt bereiken. Kortom; een mooie en solide basis voor verdere loopbaanontwikkeling. Daardoor kun je straks, als de situatie, die weliswaar nooit meer terugkeert naar normaal, dat mogelijk maakt, toch weer volop gas geven. Nieuwe energie en nieuw (werk-)plezier, gericht op een nieuwe toekomst in dezelfde baan, of misschien wel in een andere?

Duurzame investering voor de toekomst
De basismodule (de VHT-aanpak) wordt aangeboden voor:
€ 695,- (excl. BTW).

De kosten van een intensievere Loopbaan Check Up worden in overleg nader bepaald.

Dit kan jij zijn

Met onze VHT-aanpak ben jij klaar voor de toekomst. Dit levert het op als je het hele traject hebt doorlopen:

  • Meer innerlijke rust en zelfvertrouwen
  • Werk en privé in balans
  • Een leuker mens, voor jezelf en voor je omgeving!
image

“Wanneer jij lekker in je vel zit kun je beter presteren, helderder nadenken en beter zijn in jouw vak.
Dat is dé formule naar een succesvolle loopbaan!”