Business with Fun

Als groep (managementteam, ondernemingsraad, bestuursformatie, etc.) gezamenlijke doelstellingen vaststellen, daarbij ieders rol omschrijven, mogelijke struikelblokken identificeren en daarvoor oplossingen bedenken. Maar dan wel op een ontspannen, creatieve manier! Dat is Business with fun!

Deze dag zal tot bevestiging van de reeds goede samenwerking dan wel tot een verbetering van de onderlinge samenwerking leiden. Er wordt meer aandacht gericht op mogelijkheden dan op onmogelijkheden; het werken vanuit een positieve grondgedachte.

image

Culinaire meeting

Een culinaire meeting; In een geweldig Brabants restaurant werkt u samen aan de voorbereiding en bereiding van een diner. Samenwerken en samen bereiden en samen eten. Een heerlijk resultaat, een ‘samen’gesteld diner waar u met elkaar aan het einde van de dag van kunt genieten.

image

Kleurrijke meeting

Een kleurrijke meeting; Deze vindt plaats bij een authentiek atelier in Brabant. De rode draad door het geheel is de creatie van een schilderij, waarin ieders aandeel terug te vinden is aan het einde van de dag.

image

Actieve meeting

Een actieve meeting; Leer paardrijden in één dag! Met zijn allen naar het prachtige Gelderland om daar bij een professionele manege te leren paardrijden. Los van het paardrijden kan er van goede vergaderfaciliteiten gebruik gemaakt worden.

Alternatief

Schapen drijven is een unieke activiteit. Tijdens een dagdeel schapen drijven zult u samen met bordercollies op locatie of in het mooie Gelderland teamwerk in actie zien. U wordt uitstekend begeleid door twee zeer enthousiaste, professionele hondentrainers. Laat u verrassen door de wisselwerking tussen mens en dier!