Over ons

image

Leutscher Consult BV werd eind 2001 opgericht door Meindert Leutscher (1957). Meindert Leutscher is afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog (met als hoofdbijvak Bedrijfskunde) aan de Universiteit van Groningen en heeft gedurende ruim 25 jaar ervaring opgedaan in Human Resources Management binnen diverse gerenommeerde bedrijven.

Vanaf 2017 stelt Leutscher Consult haar uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van coaching centraal in het dienstenpakket. Individuele coaching, (management-) team coaching en casemanagement zijn daarbij de drie hoofdblokken. Klanten komen zowel uit het bedrijfsleven als uit (semi-)overheidsorganisaties, omdat wij beschikken over langdurige ervaring in het bedrijfsleven en binnen de Nationale Politie en daarnaast een aantal jaren gemeenteraadswerk.

Leutscher Consult BV heeft samenwerkingsverbanden in de regio Zuid Nederland met verschillende specialisten (Accountancy en Fiscaliteit, Pensioendeskundigen en (Arbeids-)juristen), zodat zij klanten naast het bieden van loopbaan coaching en het  oplossen van samenwerkingsproblematiek binnen teams, ook kan begeleiden bij reorganisaties en individuele ontslagzaken.

Meindert Leutscher
T: +31(0)499-332157
M: +31(0)653865266
[email protected]
LinkedIn
Certificaat Opleiding Vertrouwenspersoon

image

Sinds 2018 is Pien Janssens (1961), gecertificeerd Casemanager, als partner aan Leutscher Consult verbonden. Leutscher Consult beschikt daardoor over zowel theoretische kennis als diepgaande operationele ervaring en expertise op het gebied van Casemanagement. Die ervaring is opgebouwd bij semi-overheidsorganisaties (Nationale Politie) en in het bedrijfsleven (o.a. MAKRO en Arriva). Het analyseren en van daaruit adviseren naar alle betrokkenen in het proces gebeurt op een open en heldere manier. Het coachen van leidinggevenden hoe om te gaan met ziekteverzuim en het begeleiden van leidinggevenden bij gesprekken met ‘verzuimers’ staat centraal. Daarnaast wordt de afdeling Human Resources veel werk uit handen genomen op het gebied van regie op kortdurend en langdurend ziekteverzuim.

Nadere informatie over onze achtergrond, expertise en ervaring geven wij u graag tijdens een eerste, gratis kennismakingsgesprek.

Pien Janssens
T: +31(0)499-332157
M: +31(0)640859555
[email protected]
LinkedIn