+31(0)499-332157 info@leutscherconsult.nl

Business with fun


Als groep (managementteam, ondernemingsraad, bestuursformatie, etc.) gezamenlijke doelstellingen vaststellen, daarbij ieders rol omschrijven, mogelijke struikelblokken identificeren en daarvoor oplossingen bedenken. Maar dan wel op een ontspannen, creatieve manier! Dat is Business with fun!

Deze dag zal tot bevestiging van de reeds goede samenwerking dan wel tot een verbetering van de onderlinge samenwerking leiden. Er wordt meer aandacht gericht op mogelijkheden dan op onmogelijkheden; het werken vanuit een positieve grondgedachte.


De meetings

Culinaire meeting

Een culinaire meeting; In een gerenommeerd Brabants restaurant werkt u samen aan de voorbereiding en bereiding van een heerlijk diner. Het resultaat is een ‘samen’gesteld diner dat met elkaar geconsumeerd wordt aan het einde van de dag.

Actieve meeting

Een actieve meeting; Leer paardrijden in één dag! Met zijn allen naar het prachtige Gelderland om daar bij een professionele manege te leren paardrijden. Er wordt gebruik gemaakt van goede vergaderfaciliteiten aldaar aanwezig.

OF

Ga een dagdeel schapen drijven met bordercollies op locatie of in het mooie Gelderland. U wordt uitstekend begeleid door twee zeer enthousiaste, professionele hondentrainers. Laat u verrassen door de wisselwerking tussen mens en dier!

Kleurrijke meeting

Een kleurrijke meeting; Deze vindt plaats bij een gerenommeerd atelier in Brabant. De rode draad door het geheel is de creatie van een schilderij, waarin ieders aandeel terug te vinden is aan het einde van de dag.

Begeleiding

Tijdens de meeting wordt u van alle goede dingen van het leven voorzien; een goed verzorgde lunch en aan het eind van de middag en een aangeklede borrel. De trainingen worden begeleid door Arbeids- en Organisatiepsycholoog Meindert Leutscher. Hij zal deze dag de groepsgesprekken leiden en de groep mee helpen om tot een bruikbaar eindresultaat te komen.


Enthousiast geworden?

Wij maken graag een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Maak een afspraak