+31(0)499-332157 info@leutscherconsult.nl

Over ons

Leutscher Consult BV werd opgericht eind 2001 door Meindert Leutscher (1957). Meindert Leutscher is afgestudeerd als Arbeids- en Organisatiepsycholoog (met als hoofdbijvak Bedrijfskunde) aan de Universiteit van Groningen en heeft gedurende ruim 25 jaar ervaring opgedaan in Human Resources Management binnen diverse gerenommeerde bedrijven.

Leutscher Consult BV heeft samenwerkingsverbanden in de regio Zuid Nederland met verschillende specialisten (Accountancy en Fiscaliteit, Pensioendeskundigen en (Arbeids-)juristen), zodat zij aan klanten in de volle breedte van het P & O-gebied expertise en advies kan bieden.

Wij bieden kennis en expertise aan ondermeer bedrijven die zelf geen Personeel & Organisatie / Human Resources afdeling (willen) hebben, maar toch op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen in de P & O wereld. In het toch al zwaar gereguleerde Nederland kan Leutscher Consult BV bij werkgevers veel druk wegnemen door gericht en professioneel te adviseren, maar ook door voor hen implementatie van arbeidsvoorwaarden te verzorgen. Begeleiding van management bij reorganisaties, opstellen en aanpassen van arbeidsovereenkomsten, invoeren van beoordelings- en/of bonussystematiek zijn andere “producten” van Leutscher Consult BV.

Meindert Leutscher
T: +31(0)499-332157
info@leutscherconsult.nl
LinkedIn


Enthousiast geworden?

Wij maken graag een afspraak om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Maak een afspraak